OM CROSSFIT SOGNDAL

CrossFit Sogndal åpnet desember 2015 og ble Sogndal sitt første CrossFit-senter, og det andre i Sogn og Fjordane. Lokalene er lokalisert sentralt i Sogndal i underetasjen på Sogn Treningssenter(Fitness & Fightclub).  Her får du utfordrende og variert trening som passer for alle. Målet er at alle skal få en like utfordrende trening uavhengig av utgangspunkt, form og alder. Øktene avholdes i grupper på maks 10 personer for å sørge for at alle får oppfølging og hjelp underveis.

CrossFit kan være litt vanskelig å forklare, så om du fortsatt har spørsmål sving innom for en gratis prøvetime(Se timeplan HER) og en hyggelig prat!
Les gjerne også på våre facebooksider! 🙂

Head Coach – Kristoffer Brekke

Kort om Kristoffer:
Kristoffer er eier og hovedtrener i CrossFit Sogndal. Kristoffer har drevet med CrossFit siden 2010 og tok sin CrossFit Trainer Level 1 sertifisering i juni 2011. Kristoffer er videre utdannet Personlig Trener gjennom Høgskolen i Hedmark (Active Education). Kristoffer brenner for det CrossFit står for som trenings-metodikk og ikke minst det sosiale som gjør CrossFit til en utrolig effektiv, men samtidig veldig kjekk trening.

Utdanning/erfaring:
Hovedtrener CrossFit Sogndal
CrossFit Trainer Level 2
CrossFit Trainer Level 1
Trenerutdanning i Fitness (HiH / Active education)
Coach(Deltid) hos CrossFit Bergen